ακρίτα-η-καριέρα-του-ρουβά-τελείωσε-877659
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.02.2022 | 08:44

Ακρίτα: Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε

Μπαράζ επικρίσεων από καλλιτέχνες και πολίτες κατά του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επέλεξε χθες να μας πει πόσο αγαπά και λυπάται τον Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για βιασμούς ανηλίκων.

Μέσα σε λίγες ώρες τα χάσταγκ #Ρουβας και #cancel_rouvas συγκέντρωσαν πάνω από 20.000 αναρτήσεις στο Twitter με πολλούς χρήστες να τονίζουν ότι ο τραγουδιστής φρόντισε να ξεπλύνει τον πρώην διευθυντή του Εθνικού εν μέσω της δίκης του.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με λακωνικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις γράφοντας στο Facebook: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε». Και σε σχόλιο στην ανάρτησή της αναρωτήθηκε ρητορικά το εξής: «Όλοι εσείς που μας μιλάτε για την “γνώμη” του Ρουβά και για την “αντίθετη άποψη”, θα λέγατε τα ίδια αν στη θέση του Λιγναδη ήταν ένας αλλοδαπός ή ένας άνεργος;».

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής επανήλθε σήμερα, μετά το σάλο, και επιχείρησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του υποστηρίζοντας πως αυτά αναφέρονταν στον άνθρωπο που εκείνος γνώρισε «επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ».

«Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση» πρόσθεσε, ενώ μία μέρα πριν εξέφραζε τη λύπη του  για την… κόλαση στην οποία ο Λιγνάδης βρίσκεται επειδή τον κατηγόρησαν τέσσερα παιδιά ότι τα βίασε.