άκης-πετρετζίκης-ανυπόστατα-και-συκ-493721
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2020 | 16:51

Άκης Πετρετζίκης: «Ανυπόστατα και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου»

Για παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου στοχοποιήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης μέσω  έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός σεφ, με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα, ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ επιφυλάσσεται “παντός νομίμου δικαιώματός του κατά παντός υπαιτίου”.

«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέουν με παράνομες ενέργειες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το παράνομο κέρδος, σε βάρος του ονόματός μου.

Επίσης, ήδη πληροφορούμαι ότι με τη χρήση του ονόματός μου διαπράττεται σε βάρος τρίτων μία σειρά από απάτες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες ουδεμία σχέση έχω.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου, θα ήθελα να διαψεύσω ρητά και κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή μου σε τέτοιου είδους ενέργειες και καταγγέλλω τις πρακτικές αυτές, που εμπλέκουν το όνομά μου με οποιοδήποτε τρόπο δηλώνοντας ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά παντός υπαιτίου» αναφέρει ο γνωστός σεφ.