άκαρπο-το-πρώτο-ραντεβού-ολυμπιακού-π-504053
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.07.2018 | 14:36

Άκαρπο το πρώτο ραντεβού Ολυμπιακού-Παπανικολάου

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη για έναν ακόμα χρόνο, ο Ολυμπιακός προχωρά σήμερα με τις συζητήσεις για τον ίδιο σκοπό με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Για τους δύο παίκτες, τις κουβέντες με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφούς Αγγελόπουλους και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, κάνουν οι δύο εκπρόσωποί τους και όχι οι ίδιοι οι παίκτες. Την αρχή, έκανε ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργος Σφαιρόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι με την πλευρά του Ολυμπιακού. Μετά την πρώτη διαπραγμάτευση δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι για την ώρα το μέλλον του Παπανικολάου στον Πειραιά είναι επισφαλές. Του προτάθηκε συμβόλαιο για για 2+1 χρόνια που αγγίζει συνολικά τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, αυτή τη φορά πιθανότατα με τον παίκτη να είναι παρών, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Υπενθυμίζουμε, πως φέτος ο «Παπ» αμειβόταν με 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως και από τη στιγμή που είναι στην καλύτερη ηλικία αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ (μία εξ’ αυτών είναι οι Νικς) και δεν αποκλείεται ο παίκτης να εξετάσει την προοπτική σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Στις 18:00 το απόγευμα, σειρά θα πάρουν οι συνομιλίες με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου, τον οποίο θα εκπροσωπήσει στο ραντεβού ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος.