αιγύπτιος-σε-αστυνομικούς-όποτε-βγω-977810
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.01.2022 | 07:48

Αιγύπτιος σε αστυνομικούς: «Όποτε βγω θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο διάλογος του Αιγύπτιου που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφο του στον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς.

Οι διάλογοι του 34χρονου με τους αστυνομικούς, όπως τους έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ:

34χρονος Αιγύπτιος: Θα ανατιναχθώ, θα μας σκοτώσω όλους.

Αστυνομικοί: Άσε τον αναπτήρα (απειλούσε να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου)

34χρονος Αιγύπτιος: Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ.

Αστυνομικοί: Είναι καλά η…;

34χρονος Αιγύπτιος: Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας.

Από τον διάλογο επιβεβαιώνεται πόσο δύσκολη ήταν η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας, σύμφωνα και με τις καταθέσεις των αστυνομικών.

«Εισήλθαμε εντός από κοινού με την ΕΚΑΜ προλαβαίνοντας την πιθανή έκρηξη της φιάλης και καταφέραμε να δεσμεύσουμε τον δράστη. Κατά την σύλληψη του ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας μας με τα χέρια και τα πόδια του» λέει αστυνομικός.

Πάντως, μετά την σύλληψη του, συνέχιζε να φωνάζει και να απειλεί, λέγοντας: «Ξέρω ότι θα πάω φυλακή, αλλά όποτε και να βγω, σε 3-4 χρόνια θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου. Εσείς μπήκατε σπίτι μου, εγώ θα σας ανατινάξω» λέει ο 34χρονος.