αίγινα-συμβόλαιο-ξυλοδαρμού-για-500-ευρ-1078510
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.10.2022 | 19:18

Αίγινα: Συμβόλαιο ξυλοδαρμού για 500 ευρώ

Τα χαρακτηριστικά τατουάζ, που αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τα θύματα, και το γεγονός ότι την ημέρα της επίθεσης οι κατηγορούμενοι ήταν στην Αίγινα, φαίνεται ότι ήταν τα δυο επιβαρυντικά στοιχεία για τους δράστες του ξυλοδαρμού πέρσι τον Αύγουστο στην Αίγινα.

Η 67χρονη και ο 43χρονος γιος της ξυλοκοπήθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ενώ μάρτυρας όλου του άγριου σκηνικού ήταν και ο 4χρονος εγγονός της γυναίκας.

Από την αστυνομία, συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων, ηλικίας 38, 38, 40 και 47 ετών και 38χρονου Αλβανού. Ανάμεσα τους είναι και ο ηθικός αυτουργός που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα.

Η διαμάχη ξεκίνησε το 2016 όταν η 67χρονη, το σπίτι της οποίας είναι ακριβώς πάνω από το μπαρ, ξεκίνησε να υποβάλει μηνύσεις λόγω της ηχορύπανσης που προκαλούσε η δυνατή μουσική. Μάλιστα, πολλές φορές η διαμάχη τους είχε καταλήξει και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι παλιότερα ηθικός αυτουργός και 67χρονη είχαν και επαγγελματική σχέση.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν κάνει κατόπτευση του χώρου πριν την επίθεση και να πήραν ως αμοιβή 500 ευρώ ο καθένας. Από τις έρευνες που έκανε η αστυνομία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 40χρονου:

πιστόλι με γεμιστήρα με 5 φυσίγγια

κουτί που περιείχε 50 φυσίγγια

αυτοσχέδια μεταλλική ράβδος-ρόπαλο

κινητό τηλέφωνο

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μεταλλική σιδερογροθιά

ξύλινο ρόπαλο

πλήθος αναβολικών σκευασμάτων

τμήμα της ενδυμασίας που φορούσε κατά τις επίδικες πράξεις

κινητό τηλέφωνο

Στην κατοχή άλλου 38χρονου και του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «τμήματα της ενδυμασίας που φορούσαν κατά την επίδικη πράξη και δύο κινητά τηλέφωνα».

Ο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.