αγρίνιο-τα-αποτυπώματα-σε-κλεμμένο-ιχ-323661
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.02.2018 | 11:15

Αγρίνιο: Τα αποτυπώματα σε κλεμμένο ΙΧ αποκάλυψαν εννέα κλοπές

Σε χρόνο- μηδέν «μίλησαν» τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε ο κλέφτης του αυτοκινήτου ενός 50χρονου, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς. Δράστης ήταν ένας 24χρονος, που είχε διαπράξει άλλες εννέα κλοπές στο Αγρίνιο το ίδιο βράδυ!

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα στο Αγρίνιο και από την προανάκριση προέκυψε ότι είχε κλέψει άλλα δυο οχήματα μαζί με τα γεωργικά εργαλεία και έγγραφα που υπήρχαν μέσα από τα Καλύβια και στο Δοκίμι Αγρινίου. Ακόμη, είχε διαρρήξει άλλα πέντε οχήματα στα Καλύβια, το Δοκίμι, τον Άγιο Κωνσταντίνο και την πόλη του Αγρινίου και είχε κλέψει χρήματα, κλειδιά, ένα κινητό, έναν φακό και ένα ραδιο-CD, είχε κλέψει ένα αντικείμενο από ξεκλείδωτο όχημα στα Καλύβια και είχε διαρρήξει ένα κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων και ελαστικών στο Αγρίνιο από το οποίο είχε αρπάξει οκτώ ζάντες αλουμινίου!

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 24χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν το κλεμμένο κλειδί του οχήματος, το κινητό και το ραδιο-CD που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.

Στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 35χρονος Μαροκινός και ένας 39χρονος Βούλγαρος, λίγες ώρες αφ’ ότου έκλεβαν ένα όχημα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η προανάκριση εξετάζει αν οι δύο αλλοδαποί που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.