αγρίνιο-συνελήφθη-30χρονος-παιδόφιλος-429082
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.03.2018 | 12:04

Αγρίνιο: Συνελήφθη 30χρονος παιδόφιλος

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου της Αιτωλοακαρμανίας, sinidisi.gr σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών. Η σύλληψή του έγινε μετά από την έκδοση εντάλματος από τον Ανακριτή Αγρινίου, κι ενώ νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά μάλιστα από το «κύμα» καταγγελιών και προκειμένου να εξακριβωθούν αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ώστε να δοθεί η δυνατότητα συλλογής νέων μαρτυριών, ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφίες του 30χρονου προκειμένου αν υπάρχουν κι άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, τα οποία τέλεσε στο Αγρίνιο.