αγρίνιο-προφυλακίστηκε-ο-28χρονος-που-κ-1091148
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.11.2022 | 06:30

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Την απόφαση για την τύχη του 28χρονου πήρε ο ανακριτής του στρατοδικείου Ιωαννίνων, όπου απολογήθηκε ο 28χρονος καθώς την περίοδο που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο αγοράκι, μέσα στο σπίτι του στο Αγρίνιο, υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, μετά την απόφαση του ανακριτή, κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές των Γρεβενών.

Η σοκαριστική υπόθεση της ασέλγειας του 4χρονου αγοριού αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του παιδιού. Αν και η καταγγελία των γονιών του παιδιού έγινε πριν από σχεδόν έναν χρόνο, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε ο 28χρονος για να απολογηθεί, ενώ παρόλο που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του, εκείνος ήταν ελεύθερος στη Λευκάδα.

Από την έρευνα που έγινε τελικά στο σπίτι του, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βρεθεί σε υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό, ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών!

Ο 28χρονος είχε πρόσβαση στο σπίτι του 4χρονου αγοριού σε βάρος του οποίου κατηγορείται ότι ασέλγησε καθώς η μητέρα του έκανε μπέιμπι σίτινγκ στο αγοράκι