αγρίνιο-58χρονος-προσπάθησε-να-κλέψει-τ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2018 | 14:02

Αγρίνιο: 58χρονος προσπάθησε να κλέψει την σύζυγό του

Την σύζυγό του αποπειράθηκε να κλέψει ένας 58χρονος στο Αγρίνιο. Το συμβάν συνέβη το Σάββατο και μάλιστα όχι μπροστά στα μάτια της, αλλά την ώρα που εκείνη ανυποψίαστη περπατούσε στον

δρόμο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 50χρονη, το απόγευμα του Σαββάτου η ίδια βρισκόταν καθ’ οδόν, έχοντας μόλις αναχωρήσει από την οικία της, όταν ο 58χρονος την ακολούθησε, την χτύπησε και αφαίρεσε το ποσό των 450 ευρώ από την τσάντα της το οποίο προερχόταν από τη μισθοδοσία της, όπως και άλλες 9.000 ευρώ που όπως υποστηρίζει η γυναίκα της είχε δώσει ο εργοδότης της για να καταθέσει σε Τράπεζα το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και ληστεία.

Μήνυση και από τον σύζυγο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος με τη σειρά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για εξύβριση, άσκηση απλών σωματικών βλαβών, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 50χρονη, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.