αγώνες-πυγμαχίας-στο-κατράκειο-θέατρ-103702
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.07.2016 | 11:51

Αγώνες Πυγμαχίας στο Κατράκειο θέατρο αφιερωμένοι στη μνήμη του Μοχάμεντ Αλι

Αγώνες πυγμαχίας ,KickBoxing, MuayThai, MMA,Boxing, με γενικό τίτλο «NO LIMITS» θα πραγματοποιηθούν στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας το Σάββατο 30 Ιουλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας – Αγ Ι. Ρέντη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος για τα 30 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου.

ΑΦΙΣΑ no-limits

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοαργανωτών στους αγώνες μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος: «Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός (με ρίζες Maori) ManuBennett, γνωστός κυρίως  μέσα από τη δημοφιλή Αμερικάνικη σειρά ‘’Spartacus’’,  θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας . Ο αήττητος Γαλάτης μονομάχος, στη σειρά, ‘’Crixus’’, γνώστης και ο ίδιος πολεμικών τεχνών, θα παραστεί στο   No Limits, στο Κατράκειο.

Ο γνωστός για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το θεαματικό αγωνιστικό ταπεραμέντο του, Γιάννης Μανωλάς, θα βρεθεί αντιμέτωπος σε μάχη revenge, με τον κορυφαίο Τυνήσιο Ismail El Brouzini. Μια μάχη αμφίρροπη και συγκλονιστικά δυνατή που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το αποτέλεσμα.

Ακόμη, αθλητές από κορυφαίες σχολές της Αττικής, θα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή έκδοση του NoLimits, σε πολύ δυνατές αναμετρήσεις, υπερασπιζόμενοι την τιμή της σχολής τους και της τέχνης τους, μια και θα αγωνιστούν σε όλα στυλ KickBoxing, MuayThai, MMA,Boxing, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο πλούσιο θέμα στο κοινό».

Παράλληλα με τους αγώνες και την παρουσίαση του εκλεκτού καλεσμένου, φωτορυθμικά, μουσική, χορευτικά δρώμενα , videoart θα συνθέσουν μια μαγική βραδιά, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές που επίσης σημειώνουν ότι «όλοι οι  αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του θρύλου της Πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, που πρόσφατα  έχασε τη ζωή του,  στην πιο δύσκολη  μάχη της πορείας του, εναντίον της νόσου Πάρκινσον».

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 21:30  (pregame 19:30), ενώ η γενική είσοδος είναι 15€. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος Γραφείο Δημοσίων , τηλ. 213 2075289) καθώς και στο Tickethouse – Ticketpro/YAVA Fitness Center.