Αγωγή της εταιρείας Jumbo κατά του δήμου Χανίων

Εντός οκτώ μηνών αναμένεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων για την αγωγή που κατέθεσε πολυεθνική εταιρεία παιχνιδιών κατά του Δήμου Χανίων για το θέμα της κυκλοφοριακής σύνδεσης του καταστήματος επί της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων Κισάμου.

Ειδικότερα, η εταιρεία Jumbo υπέβαλε αγωγή αμφισβητώντας την απόφαση του Δήμου το 2012 να τοποθετήσει κιγκλιδώματα αποτρέποντας την είσοδο στο πάρκινγκ του καταστήματος καθώς ο Δήμος έκρινε ότι ο δρόμος είναι παράνομος.

Όπως επεσήμαναν οι νομικοί του Δήμου στο Ειρηνοδικείο, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, μια απόφαση του ΣτΕ, ο δρόμος δεν επιτρέπεται να είναι σε κοινή χρήση και έχει δοθεί παράνομα. Παράλληλα, υπογράμμισαν την αναγκαιότητα της παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής για λόγους ασφαλείας καθώς υπήρξαν καταγγελίες πολιτών, υποδείξεις της Αστυνομίας και έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο επίμαχος δρόμος είναι προσβάσιμος έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η εταιρεία μετά τις ενέργειες του Δήμου.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, JUMBO, ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΓΩΓΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!