αγνοείται-γνωστή-ψυχολόγος-από-την-αθ-1155824
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.03.2023 | 18:00

Αγνοείται γνωστή ψυχολόγος από την Αθήνα – Η πιθανή αιτία της εξαφάνισης

Στιγμές αγωνίας βιώνει η μητέρα και οι δύο αδελφές της Αγγελικής Κυβεριώτη, ψυχολόγου από την Αθήνα, που αγνοείται τους τελευταίους έξι μήνες.

Η Αγγελική Κυβεριώτη εξαφανίστηκε από σπίτι συγγενή της, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.




Η μία από τις αδερφές της, Γεωργία, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση της αδερφής της και αναφέρθηκε στη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της, που είχε ιδιαίτερο δεσμό μαζί της.

Η 50χρονη Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Πρόκειται για μία ευαίσθητη γυναίκα που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Τι αποκάλυψε η αδελφή της

Η μεγάλη αδελφή της, Γεωργία δήλωσε στο MEGA: «Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Μετά την εξαφάνιση, η ίδια δέχθηκε κλήση από άγνωστο άντρα, που την ενημέρωσε ότι την είδε. «Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα», ανέφερε.

Η αδελφή της ψυχολόγου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την Αγγελική να επικοινωνήσει με την οικογένεια. «Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε»», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη»

Η μητέρα της Αγγελικής Κυβεριώτη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την εξαφάνιση της κόρης της.

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της», συμπλήρωσε η αδελφή της.

«Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια, ένιωσε αδικημένη», είπε σε παρέμβασή του στην εκπομπή πρώην συνάδελφός της σε κέντρο απεξάρτησης.

Η Αγγελική είχε περάσει ακόμα μία δύσκολη περίοδο στο παρελθόν. Ο επί χρόνια σύντροφός της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και αυτό την είχε επηρεάσει.

«Πρώτα θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Οποιοσδήποτε έχει δει ή έχει ακούσει κάτι, να ενημερώσει γιατί ανησυχούμε», είπε συγκινημένη η αδελφή της αγνοούμενης ψυχολόγου, Γεωργία.