αγνοείται-81χρονος-στο-βόλο-πεταμένα-σε-863228
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.10.2021 | 10:39

Αγνοείται 81χρονος στο Βόλο-Πεταμένα σε κάδο βρέθηκαν τα πράγματά του

Αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης τα ίχνη του 81χρονου Βασίλη Τσιγκούδη.

Όπως κάθε πρωί, ό ίδιος έφυγε την Τρίτη από το σπίτι του στη συνοικία Πανταζόπουλου, στον Άνω Βόλο, πήγε με τα πόδια σε καφενείο στην περιοχή Οξυγόνου και στις 9.30 το πρωί έφυγε.

Σύμφωνα με την κόρη του ηλικιωμένου, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν πεταμένα δίπλα από έναν κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου (πιθανόν το δρομολόγιο που ακολούθησε επιστρέφοντας), ενώ ο ίδιος δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Τα δύο αντικείμενα βρήκε καθηγητής, που τα κράτησε, επικοινώνησε με την κόρη του 81χρονου, στις 12.30 το μεσημέρι (από τις επαφές που βρήκε στο τηλέφωνό του) και της παρέδωσε τα πράγματά του.

Από προχθές ενημερώθηκε η Αστυνομία, που αν και δεν πέρασε 48ωρο από την εξαφάνιση άρχισε έρευνες και χθες η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που επίσης έκανε έρευνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Τσιγκούδης την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε μπλε μπουφάν γκρι παντελόνι και κρατούσε και μπαστούνι και οι συγγενείς του εκφράζουν φόβο μήπως έπεσε θύμα κλοπής ή ληστείας, γιατί στο πορτοφόλι του βρέθηκαν 10 € και στο σπίτι δεν υπάρχει η σύνταξή του, πιθανολογώντας ότι είχε τα χρήματα πάνω του. Αν κάποιος συμπολίτης εντοπίσει τον ηλικιωμένο, μπορεί να επικοινωνήσει με το 100 ή με το τηλέφωνο 6944 226627.