άγιος-παντελεήμονας-συνελήφθη-ο-άντρ-976853
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.01.2022 | 20:15

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άντρας που κρατούσε την πρώην σύντροφο του όμηρο

update: 20:15

Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση ομηρίας που εξελίσσεται στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας άνδρας κρατά την πρώην σύντροφο του όμηρο και απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Ο νεαρός κρατά όμηρο μία νεαρή Βουλγάρα. Η αδελφή της περιέγραψε πως η νεαρή Βουλγάρα είχε δεσμό με έναν αιγυπτιακής καταγωγής άντρα, με το όνομα «Αχμέτ». Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο άνδρας πήγε στο σπίτι των δύο κοριτσιών στο Γαλάτσι, πήρε την πρώην σύντροφό του με την απειλή μαχαιριού και την έφερε στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ δήλωσε, επίσης, όιτι την άρπαξε από τα μαλλιά και την απειλούσε με μαχαίρι.

Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλά, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της. Η ίδια βρίσκεται στο σημείο, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη.