aγγελική-ηλιάδη-σάββας-γκέντσογλου-επ-586160
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2019 | 07:30

Aγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Επίσημα χωρισμένοι

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε αποκτήσει ένα παιδί, το Μπαμπίνο, από τη σχέση της με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της, στις 13 Δεκεμβρίου 2008 στη Βούλα σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ξαναέφτιαξε τη ζωή της και έκανε μια σοβαρή σχέση με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου o oποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, με τον οποίο απέκτησαν μαζί έναν ακόμη γιο, τον Βασίλη ο οποίος είναι σήμερα τεσσάρων ετών.

Αρκετές φορές στο παρελθόν η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου είχε συζητηθεί στα media κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους με την Αγγελική να είναι μεγαλύτερη από τον Σάββα 13 χρόνια.

Κόντρα στα προγνωστικά το ζευγάρι έμεινε αρκετά χρόνια μαζί και πέρασαν κρίσεις στη σχέση τους τις οποίες ξεπέρασαν αρκετές φορές οι οποίες προέκυψαν κυρίως από την απόσταση που τους χώριζε και δρούσε αρνητικά στην διαπροσωπική τους επαφή.

Ο Γκέντσογλου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια κυρίως σε ομάδες του εξωτερικού ενώ η Ηλιάδη ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Μάλιστα τώρα τελευταία πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της, αφαιρώντας με επιτυχία έναν όγκο από τη μήτρα της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι τελικά με τον πατέρα του Βασίλη έχουν χωρίσει και ο λόγος είναι κυρίως τα προβλήματα που προκαλούνται σε μια σχέση από απόσταση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει»