αγγελάκας-αν-δεν-παίξουν-οι-rotting-christ-ακυρ-602264
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.03.2019 | 13:10

Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι «Rotting Christ» ακυρώνω τη συναυλία μου

Διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των «Rotting Christ» καθώς ο Γιάννης Αγγελάκας διεμήνυσε ότι αν δεν εμφανιστεί το συγκρότημα θα ακυρώσει και ο ίδιος τη δική του συναυλία.

O Γιάννης Αγγελάκας είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία στην «Αίγλη» αύριο Σάββατο. Με ευθείες κατά του Δήμου της Πάτρας, αναφέρει ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του στο Facebook αναφέρει: «Rotting Greece (Σάπια Ελλάδα) μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων» αναφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας σχετικά με τον Πανελλήνιο σάλο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα μετά την απόφαση να μην παραχωρηθεί ο χώρος της Αίγλης στο συγκρότημα Rotting Christ.

Όπως ο επίσης τονίζει: «αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη».

Το παρασκήνιο της ακύρωσης της εμφάνισης των «Rotting Christ»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thebest» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Ανδρέας Νικολακόπουλος, που στηρίζεται από την «Χρυσή Αυγή», επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει ώστε να μην γίνει η συναυλία.

Στην συνέχεια, ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με 4 ακόμα άτομα, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να ματαιωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος επειδή όπως υποστηρίζουν προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών.

Το συγκρότημα με ανακοίνωσή του κάνει λόγω για μεσαίωνα και αναφέρει ότι η πρώτη ενημέρωση που είχαν από το Δήμο της Πάτρας ήταν ότι η συναυλία τους δεν θα πραγματοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου της Πάτρας, λόγω του περιεχομένου της.

Από την πλευρά του Δήμου ανακοινώθηκε ότι η ματαίωση οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα.