αγανάκτησε-οδηγός-λεωφορείου-στον-πε-529971
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2018 | 08:59

Αγανάκτησε οδηγός λεωφορείου στον Πειραιά & κατέβηκε από το όχημα -Χαμός με επιβάτες

Έχει μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης και ούτε η ζέστη λέει να κοπάσει αλλά ούτε και τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν μπει σε κανονικό πρόγραμμα!

Οι καθυστερήσεις άπειρες… και όπως λένε πολλοί «χαμένος χρόνος στις στάσεις». Ταλαιπωρία και πολλά νεύρα.

Ήρθε και προστέθηκε εδώ και ένα μήνα περίπου και το καινούργιο σύστημα με την είσοδο μόνο από την μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, πράγμα που καθυστερεί και άλλο το λεωφορείο να ξεκινήσει.

Αν δεν νιώσεις όμως το πρόβλημα στο πετσί σου… δεν καταλαβαίνεις.

Πρόσφατο περιστατικό που αποκάλυψε η εφημερίδα «Κοινωνική»:

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στο λεωφορείο 843 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Πέραμα, οι επιβάτες ήταν στριμωγμένοι σαν τις «σαρδέλες» λόγω της καθυστέρησης του δρομολογίου.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι επιβάτες που βρισκόντουσαν μέσα, άρχισαν να τα βάζουν με τον οδηγό (αναιτιολόγητα μεν, αλλά ήταν ο πιο «κοντινός» στη διοίκηση του ΟΑΣΑ, που έπρεπε να τα ακούσει).

Τα «πυρά» του όχλου είχαν να κάνουν κυρίως με την καθυστέρηση του συγκεκριμένου λεωφορείου, ενώ κάποιοι επιβάτες τόνισαν ότι έχουν απευθυνθεί στον ΟΑΣΑ αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Έτσι, από την αγανάκτησή τους ξέσπασαν στον οδηγό σε συνθήκες συνωστισμού εντός του λεωφορείου.

Και εκεί έγινε το «μπάμ»! Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, πιεσμένος και αγανακτισμένος, σταματάει το λεωφορείο ξαφνικά στη μέση του δρόμου!

Βγαίνει έξω από το λεωφορείο και φωνάζει: «Εγώ με αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να οδηγήσω».

Απελπισμένοι κάποιοι επιβάτες, προκειμένου να συνεχίσουν στον προορισμό τους, αποφάσισαν να «προστατέψουν» και να εμψυχώσουν τον οδηγό και έτσι εκείνος μπήκε ξανά μέσα στο λεωφορείο και συνέχισε τη δουλειά του.

Το περιστατικό αυτό που δημοσιεύτηκε στο koinoniki.gr αναδεικνύει σε όλο του το μέγεθος το πρόβλημα, το οποίο τείνει να γίνει μια δυσβάστακτη καθημερινότητα.