αυτός-είναι-ο-πιο-άκυρος-πανηγυρισμός-424656
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2017 | 19:52

Αυτός είναι ο πιο άκυρος πανηγυρισμός στην Ελλάδα! (βίντεο)

Στην αναμέτρηση της Νάουσας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο διατηρούσαν με… νύχια και με δόντια.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μαζικά στην επίθεση και στην εκτέλεση ενός κόρνερ, ο τερματοφύλακας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άφησε την εστία του, προκειμένου να προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή.

Όμως, η εκτέλεση δεν ήταν καλή και η μπάλα έφτασε σε παίκτη της Νάουσας, ο οποίος βλέποντας το τέρμα κενό, αποφάσισε να σουτάρει, λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή. Η μπάλα είχε πορεία προς την εστία και τότε ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να πανηγυρίζει σαν τρελός.

Έβγαλε την εμφάνισή του, το φανελάκι του, ακόμα μία φανέλα που φορούσε από μέσα και έτρεχε προς τον πάγκο. Όμως, δεν είχε δει την κατάληξη της μπάλας, καθώς στην γραμμή, αμυντικός της ομάδας της Ημαθίας, έδιωξε πάνω στην γραμμή και το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Για την… ιστορία, η Νάουσα επικράτησε 1-0 και πήρε το «τρίποντο».

Όμως, αυτός είναι σίγουρα ο πιο άκυρος πανηγυρισμός, μια και ουδέποτε σημειώθηκε κάποιο τέρμα!