αυτός-είναι-ο-άντρας-που-έκλεψε-την-καρ-105830
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.06.2016 | 07:56

Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Άννας Μπουσδούκου (φωτο)

Μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής τους φαίνεται ότι διανύουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Άννα Μπουσδούκου και ο ρεπόρτερ του ίδιου καναλιού, Σταύρος Ιωαννίδης. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σχέσης τους τους χώριζε η απόσταση καθώς ο Σταύρος ήταν ρεπόρτερ στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι το ζευγάρι χτίζει την κοινή του ζωή στην Αθήνα πλέον και ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από το γάμο.

Η ίδια η Άννα έχει δηλώσει στο TLIFE για την προσωπική της ζωή “Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να κρύψω την προσωπική μου ζωή, αλλά και ούτε να την διατυμπανίσω. Η προσωπική μου ζωή είναι για να την ζω και όχι να την βγάζω βόλτα… Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει την δουλειά του κι εγώ τις επιλογές μου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Reallife, η Άννα και ο Σταύρος είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όπως πάντα, τηρούν σιγήν ιχθύος και μόνο κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τα σχέδια γάμου που κάνουν. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Πριν από έναν χρόνο, ο Σταύρος Ιωαννίδης άφησε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για χάρη της Άννας.

mpousdoukou2