Αυθαίρετο το κτίσμα στο μοιραίο οικόπεδο στο Μάτι -Tο πρώτο πόρισμα

Αυθαίρετο, χωρίς άδεια της Πολεοδομίας και σε δασική έκταση είναι το μοιραίο κτίριο στο Μάτι Αττικής, όπου το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι.

Τα παραπάνω αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πόρισμα των Επιθεωρητών Δόμησης που εστάλησαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο συγκεκριμένο οικόπεδο για να διαπιστώσουν τους όρους νομιμότητας.

Το πρώτο πόρισμα, όπως αποκαλύπτει το Νews 24/7, παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου, ενώ θα ακολουθήσει εντός των ημερών το τελικό πόρισμα, καθώς χρειάζεται η διασταύρωση ορισμένων ακόμα σημείων.

Εφόσον και το τελικό πόρισμα περιλαμβάνει τα ίδια συμπεράσματα η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της περασμένης Παρασκευής) έχει το δικαίωμα να προχωρήσει άμεσα σε κατεδάφιση, εκτός και αν ο ιδιοκτήτης προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και λάβει αναστολή της απόφασης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΤΙ, ΠΝΠ, ΚΤΙΣΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!