άφωνοι-οι-δικαστές-στον-βόλο-έτσι-μου-1047549
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2023 | 22:24

Άφωνοι οι δικαστές στον Βόλο: «Έτσι μου ήρθε» είπε 45χρονη για τον λόγο που μήνυσε τον σύντροφό της

Μία 45χρονη στον Βόλο κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό, ωστόσο στο δικαστήριο οι δικαστές έμειναν άφωνοι όταν τους είπε πως έκανε τη μήνυση επειδή «έτσι μου ήρθε…».

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr o 43χρονος σύντροφος της γυναίκες συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομία, για να οδηγηθεί χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την κατηγορία της άσκησης σωματικής βίας.

Ωστόσο, 24 ώρες μετά η 45χρονη είπε στην κατάθεσή της: «Δεν με απείλησε. Ούτε με χτύπησε. Μόνο λίγο τη μπλούζα μου τράβηξε…».

Στις ερωτήσεις της Εισαγγελέως, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, για ποιο λόγο κατέθεσε τη μήνυση και ισχυρίστηκε όσα καταγράφηκαν στην καταγγελία, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να συλληφθεί, η 45χρονη απάντησε μονολεκτικά «έτσι μου ήρθε…».

Το περασμένο βράδυ η 45χρονη είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της. Όπως είπε επειδή είναι παντρεμένος αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση. Εκείνος όμως αντέδρασε, με αποτέλεσμα να γίνει φασαρία.

Ο κατηγορούμενος επίσης αρνήθηκε ότι την απείλησε και ότι τη χτύπησε. Όπως ανέφερε απλά της φώναξε λίγο παραπάνω, διότι αιφνιδιάστηκε και δεν περίμενε να του ζητήσει η 45χρονη να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο συνήγορός του είχε εξαρχής θέσει ένσταση, ζητώντας ο πελάτης του να μην δικαστεί για ενδοικογενειακή βία, διότι ο 43χρονος και η 45χρονη δεν έχουν μόνιμη σχέση, αλλά βρίσκονται περιοδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Πάντως, σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση, ενώ θα εξετασθεί το ενδεχόμενο της ψευδορκίας.