αχαΐα-τουλάχιστον-25-ημέρες-νεκρή-στο-σ-1059820
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.10.2022 | 16:26

Αχαΐα: Τουλάχιστον 25 ημέρες νεκρή στο σπίτι της η 44χρονη που βρέθηκε μουμιοποιημένη

Νέα στοιχεία για τη 44χρονη νεκρή στην περιοχή του Καλάνου στην Αχαΐα. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε σε «κατάσταση μουμιοποίησης» από κάτοικο του χωριού στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, καθώς δεν έγινε αυτοψία στον χώρο, η 44χρονη από την Αχαΐα ήταν νεκρή τουλάχιστον 25 ημέρες πριν βρεθεί από συχωριανό της, που την επισκέφθηκε, καθώς ανησύχησε που δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Όπως επίσης αποκαλύπτει το Pelop.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση, αναφέρεται «απροσδιόριστη η αιτία θανάτου, αποκλειόμενων σκελετικών κακώσεων».

Η 44χρονη που έμελλε το πατρικό της να γίνει ο «τάφος» της, είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της πριν από περίπου πέντε χρόνια και δεν επιθυμούσε ιδιαίτερες επαφές με τους συγχωριανούς της. Την επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα ο αδελφός της που κατοικεί στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», όταν ήταν 3 ετών, η μητέρα της αυτοκτόνησε στο μπάνιο του σπιτιού τους, όταν περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό.