αχ-χελιδόνι-μου-πώς-να-πετάξεις-ρ-894536
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.04.2021 | 13:00

«Αχ χελιδόνι μου πώς να πετάξεις…» – Ράγισε καρδιές το «αντίο» στον Γ. Καραϊβαζ στην εκπομπή της Κουτσελίνη

 Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γιώργο Καραϊβάζ, μέσα από την εκπομπή της στο Star, στην οποία ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος εργαζόταν. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξεκίνησε με το τραγούδι “Αχ χελιδόνι μου” και ένα βίντεο με φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ στη θέση που καθόταν ο δημοσιογράφος υπήρχε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

“Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε είμαστε συνοδοιπόροι…” συνέχισε, λέγοντας πως μέσα στο Σαββατοκύριακο πήρε περίπου 70.000 μηνύματα. Όλα, όπως είπε η παρουσιάστρια, ήταν μηνύματα αγκαλιάς.

“Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα… Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, που είναι σήμερα εδώ, με πήρε τηλέφωνο, και με πήρε να δω αν ξέρω κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δε νομίζω να έμεινα όρθια, δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά” είπε.

“Ήμασταν η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι, όμως είμαστε εδώ. Θα προχωρήσουμε και θα σας πω πολύ όμορφα περιστατικά στην πορεία. Έχουμε πολύ όμορφα να σας δείξουμε για να δείτε την αλήθεια, την ταπεινότητα, την ευλογία του Γιώργου…” ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: enikos.gr