Όταν η Ματσούκα συνάντησε τον Μπουτάρη (φωτο)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πόσταρε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς τον.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για «έναν άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης».

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολικοί ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας, κάποιος που μου δίνει χαρά όποτε συναντώ και συζητώ-ανεξαρτήτως θέματος. Ένας άνθρωπος με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς, όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!