4-κρυψώνες-για-να-βάλετε-το-δεύτερο-κ-590372
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.02.2019 | 19:57

4 κρυψώνες για να βάλετε το “δεύτερο” κλειδί και να μην το βρει κανείς

Συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη να αφήσετε ένα κλειδί κάπου κοντά στο σπίτι, είτε γιατί κάποιο μέλος της οικογένειας θέλει να μπει μέσα, είτε για να έχετε ένα έξτρα κλειδί εσείς σε περίπτωση που κλειδωθείτε έξω από το σπίτι.

Το πρώτο σημείο που όλοι οι… ανεπιθύμητοι καλεσμένοι θα κοιτάξουν είναι κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας – γι αυτό και πρέπει να είναι το τελευταίο μέρος που θα κρύψετε το κλειδί σας. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες που πιθανώς δεν έχετε σκεφτεί και δεν θα σκεφτεί και κανένας άλλος ώστε να ψάξει εκεί.

Ψεκαστήρας ποτίσματος Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο ψεκαστήρας κρύβει κάτι. Είναι πιστό αντίγραφο πραγματικών ψεκαστήρων, θα κρύψετε το κλειδί σας και θα το βάλετε στον κήπο. Έχει αρκετό χώρο για να βάλετε και κάποιο άλλο πολύτιμο αντικείμενο ή ακόμα και χρήματα.

Πέτρα Οι περισσότεροι κήποι είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι πέτρες και αυτό το ρεαλιστικό γκάτζετ μοιάζει με… όλες τις υπόλοιπες. Βάλτε μέσα το κλειδί σας και αφήστε την σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυλής, ανάμεσα στις άλλες.

Θερμόμετρο Το συγκεκριμένο θερμόμετρο είναι κλειδοθήκη και παράλληλα λειτουργεί και σαν πραγματικό θερμόμετρο. Βάλτε το σε κάποιο εξωτερικό σημείο του σπιτιού σας, φυλάξτε μέσα τα κλειδιά σας και δείτε και την θερμοκρασία.

Κουκουνάρι Χρειάζεστε ένα μπουκαλάκι από χάπια και ένα κουκουνάρι. Κολλήστε το κουκουνάρι στην πίσω πλευρά από το μπουκαλάκι, ανοίξτε το μπουκαλάκι, βάλτε μέσα το κλειδί σας και «θάψτε» το στο χώμα αφήνοντας το κουκουνάρι να προεξέχει και να φαίνεται πως τυχαία έπεσε εκεί.