4-διάσημοι-άνδρες-που-είχε-σχέση-η-ζέτα-698202
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2022 | 13:16

4 διάσημοι άνδρες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

H Ζέτα Μακρυπούλια έχει υπάρξει σε σχέση με αρκετούς γνωστούς άνδρες ανά τα χρόνια. Καθώς όμως η ιδια προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, δεν είναι όλες ευρέως γνωστές.

Η σχέση της παρουσιάστριας με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και η 12χρονη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι σίγουρα οι πιο γνωστές.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχε δηλώσει το ζευγάρι μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα. Λόγω της κοινής πορείας όλα αυτά τα χρόνια, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» και ηθοποιός στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με τον επίσης τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Το ζευγάρι χώρισε μετά από περίπου εννιά χρόνια σχέση το 2006, με τα πρώτα σύννεφα να έχουν εμφανιστεί από το καλοκαίρι του 2005.

Το 1994 η παρουσιάστρια είχε σχέση με το γυμναστή Κώστα Αλιμπέρτη. Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε «φιλικά» όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.