33χρονη-πριν-την-απολογία-ήθελα-να-την-790712
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.06.2020 | 14:00

33χρονη πριν την απολογία: «Ήθελα να την φροντίσω» λέει για την ανήλικη

Λίγο πριν βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που την βαρύνουν, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» αλλάζει στάση.

Η κατηγορούμενη στην υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση της απέναντι στο 10χρονο κορίτσι, αρνούμενη ότι την έβλαψε. Μιλώντας στο MEGA η γυναίκα που συνελήφθη για την αρπαγή της 10χρονης, αρνείται ότι έβλαψε το παιδί.

«Ήταν παραμελημένη, βρόμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί», υποστήριξε η 33χρονη στο MEGA. Πάντως σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε ομολογήσει στην Αστυνομία ότι, όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στο μικρό κορίτσι, αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού.

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς. «Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί». Λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή η 33χρονη τώρα ζητά συγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο».

Η 33χρονη που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα, 22 Ιουνίου.