15χρονη μήνυσε τη μητέρα της – Την απειλούσε με μαχαίρι

Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης οι άνδρες του ΑΤ Αρχαγγέλου σε μια 40χρονη μετά από μήνυση της 15χρονης κόρης της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η 15χρονη καταμήνυσε την μητέρα της κατηγορώντας την ό,τι την 14η Ιουνίου 2017 και περί ώραν 12.00 την εξύβρισε και την χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια της, με ζώνη παντελονιού και με τις παντόφλες της.

Υποστήριξε ότι την έχει χτυπήσει επανειλημμένως στο παρελθόν ισχυριζόμενη ότι πήγαινε στον πατέρα της και έληγε εκεί το θέμα διότι της ζητούσε συγγνώμη μετανιωμένη και της υποσχόταν ότι δεν θα ξαναγίνει.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ορισμένες φορές παίρνει μαχαίρι κουζίνας και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Αφορμή δε για την βία που φέρεται να ασκεί η μητέρα αποτελεί το γεγονός ότι την αφήνει να προσέχει τον ζωηρό 7χρονο αδελφό της τον οποίο δεν μπορεί να ελέγξει αλλά και το ό,τι της αναθέτει να κάνει δουλειές στο σπίτι τις οποίες δεν διεκπεραιώνει σωστά. Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ είπε ότι η μητέρα της χτυπάει και τα υπόλοιπα αδέλφια της.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΧΑΙΡΙ, ΜΗΤΕΡΑ, ΜΗΝΥΣΗ, ΑΠΕΙΛΗ, 15ΧΡΟΝΗ, ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!