ζιακοπούλου-συνεχίζονται-οι-τοπικές-949091
ΚΑΙΡΟΣ | 22.03.2023 | 00:00

Ζιακοπούλου: Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές την Τετάρτη

Δεν θα λείψουν και την Τετάρτη οι τοπικές βροχές στη χώρα, με τη θερμοκρασία πάντως σε αρκετά ευχάριστα επίπεδα. Η εθνική μας επέτειος θα γιορταστεί με καλοκαιρία παντού σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως σε Μακεδονία, Θράκη, ανατολικό Αιγαίο, πιθανώς για λίγο και σε Εύβοια, ανατολική Στερεά και Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε παροδική συννεφιά με πιθανότητα βροχής κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές κάποιες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.

Την Πέμπτη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι όποιες βροχές θα είναι πολύ τοπικές, σύντομες και ασθενείς. Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία έως 18 με 20 βαθμούς.

Την Παρασκευή ίσως σημειωθούν λίγες βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα με ήλιο στην υπόλοιπη χώρα. Οι βοριάδες δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς. Χωρίς βροχές, με αρκετό ήλιο και ανεβασμένες θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου.