ζιακοπούλου-οι-μπόρες-θα-επιμείνουν-έ-1029424
ΚΑΙΡΟΣ | 24.05.2023 | 23:49

Ζιακοπούλου: Οι μπόρες θα επιμείνουν έως και το τέλος της εβδομάδας

Ο Μάιος της συννεφιάς και των βροχών συνεχίζεται, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια, με τοπικές όμως μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς, τοπικά και τους 27.

Στην Αττική είναι πιθανές κάποιες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Η Παρασκευή θα περάσει με αρκετές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά πιθανώς και στην Κρήτη. Οι βοριάδες στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Όσο για το Σάββατο, η αστάθεια θα επιμείνει με αρκετές βροχές κατά διαστήματα κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά και στο νότιο Αιγαίο. Ο βοριάς στο Αιγαίο θα ενισχυθεί στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 24 με 26 βαθμούς.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή με λίγο πιο ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο και αρκετές μπόρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.