σάκης-αρναούτογλου-καιρός-από-την-τρί-1020344
ΚΑΙΡΟΣ | 24.03.2023 | 21:18

Σάκης Αρναούτογλου-καιρός: Από την Τρίτη αλλάζουν όλα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από Τρίτη θα έχουμε μπόρες, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ΒΔ τμήματα της χώρας, αλλά από το μεσημέρι και μετά χιονοπτώσεις θα πέσουν ακόμη και κάτω από τα 500 μέτρα.

Όμως με εξαιρετικό καιρό θα γίνει ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, την 25η Μαρτίου θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού, ενώ κάποια σύννεφα θα έχουμε στα ΒΔ της Ελλάδας. Από το μεσημέρι και μετά αυτές οι συννεφιές θα κινηθούν ανατολικότερα αλλά δεν θα έχουμε φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κεντρικά στους 23 βαθμούς, στους 21 – 22 στα βόρεια και στους 19 στα νότια.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και το απόγευμα λίγες νεφώσεις. Η Θερμοκρασία αναμένεται από 9 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες τοπικές ομίχλες και λιακάδα και το μεσημέρι ίσως συννεφιάσει για λίγο. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Την Κυριακή μπόρες θα έχουμε στην περιοχή της Θράκης και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Τη Δευτέρα στα ΒΔ θα έχουμε φαινόμενα με κάποιες βροχές και μετά το μεσημέρι θα έχουμε μπόρες στα δυτικά, τα ΒΔ, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικά νησιωτικά. Οι νοτιάδες θα ενταθούν και θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ και από το απόγευμα θα έχουμε βοριάδες.

Την Τρίτη η δυτική Ελλάδα θα έχει άστατο καιρό και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε γενίκευση των φαινομένων. Περισσότερες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις ακόμη και κοντά στα 500 μέτρα. Επίσης θα έχουμε πολύ δυνατούς βοριάδες και την Τετάρτη θα κινηθεί προς την Κύπρο.