ο-καιρός-το-πάσχα-σε-δέκα-πόλεις-ήλιος-939685
ΚΑΙΡΟΣ | 25.03.2022 | 11:53

Ο καιρός το Πάσχα σε δέκα πόλεις: Ήλιος, συννεφιά αλλά & καταιγίδες (πίνακες)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Πάσχα (24 Απριλίου) σύμφωνα με την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη του freemeteo. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τους σχετικούς πίνακες για δέκα πόλεις της Ελλάδας που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, δεν θα λείψουν τα σύννεφα, αλλά και οι βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη ανήμερα και την επομένη του Πάσχα προβλέπεται καταιγίδα, ενώ στην Αθήνα βροχές θα έχουμε Μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη και αρκετή συννεφιά το Μεγάλο Σάββατο. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα και στην Πάτρα, ενώ στο Ηράκλειο της Κρήτης αναμένεται βροχή την Μεγάλη Πέμπτη και αρκετά σύννεφα ανήμερα του Πάσχα. Βροχή Μεγάλη Τρίτη και Πέμπτη και αρκετά σύννεφα την Κυριακή του Πάσχα προβλέπονται για το Ιωάννινα, ενώ βροχερή θα είναι σχεδόν όλη η Μεγάλη Εβδομάδα στην Κομοτηνή, ωστόσο Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα θα βγάλει ήλιο. Ήλιο θα χαρούν το Πάσχα και σε Ρόδο, Μυτιλήνη, ενώ σε Κέρκυρα και Φλώρινα θα έχουμε αρκετή συννεφιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΑΘΗΝΑ

Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο αναμένονται αρκετές βροχές (συνολικά 7 ημέρες με φαινόμενα). Υπάρχει μικρή πιθανότητα για καταιγίδα (1 από τις 30 ημέρες). Ομίχλη παρατηρείται κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια εντός της συγκεκριμένης περιόδου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο αναμένεται βροχερός καιρός (συνολικά 10 ημέρες με φαινόμενα). Υπάρχει μικρή πιθανότητα για καταιγίδα (2 από τις 30 ημέρες). Στην περίπτωση καταιγίδας δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί χαλάζι. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση ομίχλης.

ΠΑΤΡΑ

Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο αναμένονται αρκετές βροχές (συνολικά 7 ημέρες με φαινόμενα). Υπάρχει μικρή πιθανότητα για καταιγίδα (2 από τις 30 ημέρες). Στην περίπτωση καταιγίδας δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί χαλάζι. Ομίχλη παρατηρείται κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 4 χρόνια εντός της συγκεκριμένης περιόδου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΡΟΔΟΣ

MΥΤΙΛΗΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ