μαρουσάκης-για-πρωτομαγιά-σε-ποιες-πε-1014564
ΚΑΙΡΟΣ | 27.04.2022 | 09:04

Μαρουσάκης για Πρωτομαγιά: Σε ποιες περιοχές αναμένονται μπόρες

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσουν οι μέρες μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σήμερα Τετάρτη, «η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο σύνολο της χώρας, αλλά δεν αποκλείονται και ορισμένες τοπικές βροχές στα βόρειανατολικά της επικράτειας προς το απόγευμα». Τοπικές αραιές συννεφιές αναμένονται στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Κρήτης.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται ήπιες καιρικές συνθήκες, ωστόσο, καθώς θα πηγαίνουμε προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν συννεφιές αστάθειας και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Πρωτομαγιά αναμένονται κάποιες μπόρες το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Όπως τόνισε ο κ. Μαρουσάκης: «δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο την Πέμπτη και την Παρασκευή, όσο όμως πλησιάζουμε προς το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και ειδικά τη Δευτέρα ορισμένες συννεφιές θα δώσουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες σε κεντρικές και βόρειες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας».