καλλιάνος-για-αεροχείμαρρο-ξεκινάει-845141
ΚΑΙΡΟΣ | 17.01.2022 | 21:07

Καλλιάνος για αεροχείμαρρο: Ξεκινάει Τρίτη -Χιόνια στην Αθήνα

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε πως πιθανότατα να έρθουν πολικές θερμοκρασίες στην Αττική και  να χιονίσει ακόμα και στην Αθήνα  Πρόκειται για έναν αεροχείμαρρο που φέρνει πολικές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και δεν αποκλείονται χιόνια ακόμα και στην Αθήνα.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη, θα επηρεάσει και την Τετάρτη καταγράφοντας έτσι την πρώτη ψυχρή εισβολή που θα φέρει επιλεκτικές χιονοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας κατά 7°C.

Τι ανέφερε ο Καλλιάνος

Βελτίωση αναμένεται πρόσκαιρα την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή το βράδυ θα έρθει το δεύτερο κύμα ψύχους πιο έντονο, με εκτεταμένες χιονοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας κατά 8-10°C, όπως αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή Live News.

Θα ξεκινήσει από τη βόρεια Ελλάδα την Παρασκευή και θα επεκταθεί. Μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα χιονίσει και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα έχουν επεκταθεί τα φαινόμενα.

Ολα τα σενάρια συγκλίνουν στο γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ψυχρή εισβολή και θα είναι η πιο σφοδρή κακοκαιρία του φετινού χειμώνα.