Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
21
Μάρτιος
Back

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Αντιμέτωπη με συνεχόμενη βρoχόπτωση βρίσκεται η Αττική. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο αθροιστικό ύψος υετού έως τις 16:40 καταγράφηκε στα Βίλια και ήταν ίσο με 68 χιλιοστά.

Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή του αθροιστικού υετού καθώς και οι σταθμοί που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη έως τις 16:40 της Πέμπτης 26/01.

Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής/meteo

Σοβαρά προβλήματα

Μέχρι τη μια περίπου το μεσημέρι, η Πυροσβεστική έχει λάβει περίπου 394 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και για κοπές δέντρων. Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 295 κλήσεις, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, στην απογευματινή ενημέρωση. Ο ίδιος επεσήμανε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και στη Ζάκυνθο.

Επίσης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε πως θα εκδοθεί SMS από το 112 και στα Δωδεκάνησα, εκτός από αυτά που έχουν ήδη σταλεί σε Αττική και Αρκαδία. «Παραμείνετε πολύ προσεκτικοί, περιορίστε τις μετακινήσεις σας, εκτός των πολύ αναγκαίων», επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε ότι αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα. Το μεγαλύτερο ύψος βροχόπτωσης έχει καταγραφεί στο μετεωρολογικό σταθμό που βρίσκεται στις Κροκεές Λακωνίας και είναι ίσο με 146 χιλιοστά. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 13:30.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!