Καιρός: Σοβαρή κακοκαιρία το διήμερο 6-7 Οκτώβρη - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
26
Νοέμβριος
Back

Καιρός: Σοβαρή κακοκαιρία το διήμερο 6-7 Οκτώβρη

Το πρώτο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, ικανό να προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία στη χώρα μας το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου, «βλέπει» στη μακροπρόθεσμη τάση του το GFS.

Το αμερικανικό προγνωστικό μοντέλο καιρού, καταγράφει το σχηματισμό ενός  καλά οργανωμένου βαρομετρικού χαμηλού στον κόλπο της Σύρτης, το οποίο στη συνέχεια κινείται προς τη χώρα μας και φαίνεται το διήμερο 6-7 Οκτώβρη να πλήττει κυρίως το Ιόνιο και τη δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα.

Στα σημερινά προγνωστικά στοιχεία που είναι και τα πρώτα που καταγράφουν αυτή την τάση, το βαρομετρικό αυτό χαμηλό εμφανίζεται με πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Σίγουρα, τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η τάση και σε τι ποσοστό.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το dokari.gr  θα δείτε αρχικά την καταγραφή της κίνησης αερίων μαζών και στη συνέχεια των βαρομετρικών χαμηλών πάνω από την Ευρώπη και τη χώρα μας αντίστοιχα, όπου θα δείτε στο διήμερο 6-7 Οκτωβρίου την διαφαινόμενη ισχυρή κακοκαιρία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!