Προειδοποίηση Αρναούτογλου για όσους σχεδιάζουν ταξίδι την επόμενη εβδομάδα - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
18
Μάρτιος
Back

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για όσους σχεδιάζουν ταξίδι την επόμενη εβδομάδα

Έως το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κρύο χωρίς όμως ακραία φαινόμενα, ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες ενδέχεται να συνδυαστούν αυτή τη φορά και με φαινόμενα.
Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως τα μόνα φαινόμενα που θα υπάρχουν κατά τόπους μέχρι και την Κυριακή (5/2) θα είναι στα ορεινά της βόρειας και κεντροδυτικής χώρας, με μπόρες χιονιού, αλλά και κάποιες βροχές στα νησιά του Αιγαίου.
Ίσως, μάλιστα, να υπάρξουν κάποια σύννεφα σε Εύβοια και Αττική που θα φέρουν χιονόνερο πρόσκαιρα, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα η κατάσταση του καιρού φαίνεται να αλλάζει.
Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν πως το κρύο που θα έρθει στην Ελλάδα από την βορειοανατολική Ευρώπη θα ρίξει κι άλλο τον υδράργυρο – σημειώνεται πως την Κυριακή σχεδόν σε όλη τη χώρα το θερμόμετρο θα δείχνει μονοψήφιους αριθμούς – ενώ αυτή τη φορά είναι πιθανό το κρύο να συνδυαστεί και με φαινόμενα.
Το αν τελικά αυτό θα επιβεβαιωθεί ή όχι θα φανεί καλύτερα προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση ο Σ. Αρναούτογλου ενημέρωσε όσους σχεδιάζουν κάποια έξοδο ή ταξίδι την επόμενη εβδομάδα να παρακολουθούν προσεκτικά τα δελτία καιρού.




ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!