αρναούτογλου-πότε-θα-βρέξει-τι-περίε-950358
ΚΑΙΡΟΣ | 19.09.2022 | 20:53

Αρναούτογλου: Πότε θα βρέξει -Τι «περίεργο» έρχεται μετά τις 27/9

Ήδη η θερμοκρασία έχει παρουσιάσει σημαντική πτώση σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, μετά το τελευταίο ζεστό τριήμερο, με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει σήμερα νέα στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή καιρού η θερμοκρασία θα συνεχίσει να σημειώνει πτώση, ενώ την Πέμπτη (22/9) ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 20 με 22 βαθμούς.

Παράλληλα, από αύριο θα υπάρξουν κατά τόπου συννεφιές σε πολλές περιοχές της Ελλάδα με ορισμένα τοπικά φαινόμενα. Στην Αττική από το βράδυ θα πυκνόσουν τα σύννεφα και ενδέχεται στα βόρεια και στα βορειοδυτικά του νομού να υπάρξουν ορισμένες βροχές, ενώ ίδια εικόνα θα δούμε και την Τετάρτη.

Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει κοντά στους 30 βαθμούς, ενώ τη νέα εβδομάδα νοτιοδυτικό σύστημα θα κρατήσει τη θερμοκρασία ανεβασμένη, όμως θα αναμένεται να φέρει στα δυτικά και βορειοδυτικά βροχές οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονες.

Σύμφωνα πάντα με τον Σάκη Αρναούτογλου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου σε όλα τα δυτικά Βαλκάνια και στη Δυτική, ΒΔ Ελλάδα ο καιρός θα αλλάξει με νοτιάδες και αξιόλογες βροχές.