αρναούτογλου-έρχονται-βροχές-και-κατ-1020344
ΚΑΙΡΟΣ | 20.11.2023 | 20:43

Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Συννεφιά, υγρασία, νοτιάδες, αλλά και βροχές τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης αναμένεται ηλιοφάνεια στα ανατολικά της χώρας και συννεφιές στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες βροχές. Από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει σχεδόν παντού και στα νότια της ΝΑ Ελλάδας θα έχουμε νέες βροχές.

Φαινόμενα το βράδυ θα έχουμε στα δυτικά της χώρας, ενώ ακόμη πιο άστατος θα είναι ο καιρός στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 19 βαθμούς στα κεντρικά, στους 14 με 18 στα βόρεια και στους 19 με 20 στα δυτικά. Επίσης στα ανατολικά της χώρας η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 21 βαθμούς και στα νότια θα φτάσει τους 22.

Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά το βράδυ θα έχουμε τις πρώτες βροχές. Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε πυκνά σύννεφα από το μεσημέρι και μετά και κάποια φαινόμενα θα εκδηλωθούν αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε σε όλη την χώρα θα έχουμε συννεφιά παντού με πολλές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα, όπως και στα ΒΔ της χώρας.

Την Πέμπτη επίσης άσταστος καιρός με τοπικές βροχές, ενώ την Παρασκευή το ίδιο σκηνικό με περισσότερα φαινόμενα στα ανατολικά νησιωτικά.

Το Σάββατο νέο κύμα κακοκαιρίας θα φτάσει στην χώρα μας με βροχές στα δυτικά, τα ΝΔ και κάποιες χιονοπτώσεις στη Β.Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου: