αρναούτογλου-άστατος-ο-καιρός-το-σαββ-1120982
ΚΑΙΡΟΣ | 02.03.2023 | 21:37

Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο -Δείτε τι έρχεται

Συννεφιασμένος θα παραμείνει ο ουρανός και την Παρασκευή σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ θα σημειωθούν τοπικές μπόρες αλλά και κάποια ανοίγματα ηλιοφάνειας στη δυτική και ηπειρωτική χώρα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού, μετά το μεσημέρι από την βόρεια Πελοπόννησο μέχρι και την Μακεδονία αναμένονται μπόρες κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά, ενώ στα πεδινά θα υπάρχουν ανοίγματα με ηλιοφάνεια.

Τις νυχτερινές ώρες -αρχικά στα νοτιοδυτικά και αργότερα μέχρι και την Αττική- αναμένονται περισσότερες βροχές. Στη διάρκεια της νύχτας στην Πελοπόννησο και της Στερεά από τα 1.400 μέτρα και πάνω αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις.

Στην Αττική το πρωί αναμένεται παροδικά αυξημένη συννεφιά, ενώ μέσα στην μέρα θα έχουμε αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αργά το βράδυ αναμένονται βροχές.

Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα διατηρηθεί η μουντάδα των τελευταίων ημερών με κάποιες ασθενείς βροχές το πρωί στα βόρεια τμήματα της, ενώ προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει στα περισσότερα πεδινά. Προς το βράδυ θα συννεφιάσει ξανά, αλλά οι βροχές θα περιοριστούν στις πιο δυτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στα ανοιχτά του Θερμαϊκού στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με αρκετές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ θα έχουμε και χιονοπτώσεις στα ορεινά.