Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ανυπόστατα δημοσιεύματα για μη καταβολή νυχτερινών στους αστυνομικούς

Για «ανυπόστατα» δημοσιεύματα» σχετικά με την καταβολή νυχτερινής αποζημίωσης στο αστυνομικό προσωπικό κάνει λόγο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί που διοχετεύονται και διακινούνται σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, σχετικά με την καταβολή νυχτερινής αποζημίωσης στο αστυνομικό προσωπικό» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Όπως διευκρινίζει, «τα νυχτερινά μηνός Νοεμβρίου 2018 καταβλήθηκαν κανονικά με την μισθοδοσία μηνός Ιανουαρίου 2019 και τα νυχτερινά μηνός Ιανουαρίου 2019 καταβάλλονται κανονικά με την μισθοδοσία μηνός Μαρτίου 2019».

Σε ό,τι αφορά στα νυχτερινά Δεκεμβρίου 2018 το υπουργείο σημειώνει ότι «με την μισθοδοσία μηνός Φεβρουαρίου 2019 χορηγήθηκε αποζημίωση για 12 ώρες, ανά δικαιούχο, και για τις υπόλοιπες ώρες, έχει προωθηθεί ήδη νομοθετική ρύθμιση και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η οριστική τακτοποίηση της εκκρεμότητας». Σύμφωνα με το υπουργείο, για τις υπολειπόμενες ώρες το ποσό που αντιστοιχεί ανά δικαιούχο, κυμαίνεται έως 100 ευρώ.

«Με βάση όλα τα παραπάνω, όσα ανυπόστατα διακινούνται για το θέμα αυτό, μόνο ως προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μπορούν να χαρακτηριστούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΥΠ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!