Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και η Ειδική Γραμματεία Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, συνδιοργανώνουν, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, εκδήλωση με θέμα: «Προσφυγικό: Σημερινές προκλήσεις-Αυριανές προοπτικές».

Ομιλητές θα είναι : οι Γιάννης Μπαλάφας, Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτριος Καρέλλας, Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας και Γιάννης Μπασκόζος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΨΗΠΤΕ Φωτεινή Παντιώρα, ο Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc και ο επικεφαλής του ΔΟΜ Ελλάδος, Gianluca Rocco.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ., στο συνεδριακό κέντρο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου , Καλλιθέα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!