Υπ. Ανάπτυξης: Συνεχείς έλεγχοι, καταστράφηκαν εκατοντάδες είδη παραεμπορίου

Εκατοντάδες είδη παραεμπορίου εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν κατά τους ελέγχους που πραγματοποιούν κλιμάκια του Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου της Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπ. Ανάπτυξης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων, σε 65 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην εμποροπανήγυρη εν όψει της εορτής των Αγίων Αναργύρων, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 165 ζεύγη απομιμητικών υποδημάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα για έλλειψη παραστατικών διακίνησης και εμπορίας ύψους 1.500 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη σε λαϊκή αγορά επί της οδού Μπότσαρη, σε ελέγχους με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν εκατοντάδες είδη παραεμπορίου, επιβλήθηκαν πρόστιμα για έλλειψη αδείας ύψους 400 ευρώ, ενώ για δύο περιπτώσεις, εφαρμόστηκε η προβλεπόμενη από το νόμο αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης για εμπορία βιομηχανικών προϊόντων άνευ αδείας.

Επίσης, σε Χερσόνησο και Μάλια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εμπορικά καταστήματα και κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 437 τεμάχια απομιμητικών ειδών ένδυσης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!