Χάος με την απόσυρση των αυτοκινήτων: «Στον αέρα» 10.000 αιτήσεις

Αγωνία και ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των ιδιωτών και των εμπόρων αυτοκινήτων καθώς συνεχίζεται η αβεβαιότητα για την τύχη του μέτρου της απόσυρσης αυτοκινήτων.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οπότε και σταμάτησε το μέτρο, είχαν κατατεθεί 10.000 χαρτιά για απόσυρση τα οποία βρίσκονται «στον αέρα» μετά το αρχικό βέτο των Θεσμών και τα «ναι μεν αλλά» στη συνέχεια της κυβέρνησης στο ζήτημα της παράτασης του μέτρου.

Αυτό που ανησυχεί ακόμα περισσότερο όσους έχουν εμπλακεί σε διαδικασία απόσυρσης είναι το γεγονός ότι αν η διάταξη που λέει ότι σχεδιάζει να φέρει η κυβέρνηση θα έχει αναδρομική ισχύ γιατί σε διαφορετική περίπτωση τότε κινδυνεύουν να χάσουν το όποιο όφελος.

Την ίδια στιγμή, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, περίπου 6.000 αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα στα τελωνεία με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπρόσωπων Αυτοκινήτων να προειδοποιεί για μαζικές ακύρωση παραγγελιών.

Οι έμποροι αυτοκινήτων πιέζουν προκειμένου το μέτρο να επεκταθεί και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τους εκπροσώπους τους να λένε ότι «αυτή είναι η μοναδική κυβέρνηση με την οποία δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!