Ξανανοίγει τις πόρτες του το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
Back

Ξανανοίγει τις πόρτες του το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»

Επαναλειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα», σύμφωνα με ανακοίνωση της 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και οι πολίτες έχουν πλέον πρόσβαση σε παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και στα μικροβιολογικά εργαστήρια για αιμοληψίες και εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της 2ης ΥΠΕ, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την αναβάθμιση και επαναλειτουργία του νοσομομείου, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Νίκαιας-Ρέντη μεταφέρθηκαν και λειτουργούν ήδη:

-Τα ιατρεία Αγίας Βαρβάρας

-Το φυσικοθεραπευτήριο από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας

-Ο σταθμός προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας

-Το οδοντοπροσθετικό του ΚΟΠ Νίκαιας (ολοκληρώνονται οι εργασίες μετεγκατάστασης στα τέλη Ιουλίου).

Επίσης, η 2η ΥΠΕ στοχεύει στο άμεσο επόμενο διάστημα:

Στην ενδυνάμωση του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού με τη μεταστέγαση σε αυτόν και του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού του Αιγάλεω.

Σε διαδικασία υλοποίησης η επισκευή της στέγης της πρώην Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΔΑ «Η Αγία Βαρβάρα», μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα επαναλειτουργήσει η κλινική.

Η μετεγκατάσταση της δομής της Μονάδας Υγείας Αιγάλεω σε ιδιόκτητο κτίριο.

Προγραμματίζεται η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών με έναν ορθοπαντογράφο

«Τα ανωτέρω θα εξασφαλίσουν καλύτερη εξυπηρέτηση ασφαλισμένων, διεύρυνση των κοινωνικών δράσεων στις όμορες περιοχές και ως εκ τούτου ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ωφελούμενων  πολιτών και μαθητών» καταλήγει η ανακοίνωση της 2ης ΥΠΕ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!