Βοήθεια στο Σπίτι: Δημοσιεύτηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠΕΣ και ΕΕΤΑΑ (έγγραφο)

Δημοσιεύθηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. για το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Η Προγραμματική ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2021 και εξικνείται μέχρι τη δημοσίευση του διορισμού των επιτυχόντων των οριστικών Πινάκων διοριστέων της Προκήρυξης 4Κ/2020, στην περίπτωση που ο διορισμός αυτός, λάβει χώρα πριν τις 31/12/2021. Διαφορετικά, η διάρκεια της Προγραμματικής ορίζεται μέχρι την 31.12.2021.

ντικείμενό της αποτελεί η συνεργασία τους, με ειδικότερο περιεχόμενο την εξασφάλιση οικονομικής και τεχνικής αρωγής προς τους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ήδη έχουν υλοποιήσει συγχρηματοδοτούμενες δράσεις του ΒσΣ ή εν γένει αναπτύσσουν συναφή κοινωφελή δραστηριότητα (δηλ. Δήμους, Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και λοιπούς Φορείς της Αυτοδιοίκησης), προκειμένου να ενισχυθούν και επεκταθούν τα ευεργετικά αποτελέσματα για τους εξυπηρετούμενους από τις υπηρεσίες κατ’ οίκον κοινωνικής φροντίδας σε επίπεδο κοινότητας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΥΠΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!