Τσακαλώτος: Δεν μου τράβηξε κανείς το αυτί στις Βρυξέλλες

Με τη φράση «τα αυτιά μου είναι στη θέση τους δεν μου τα τράβηξε κάνεις, είναι όπως τα είχατε αγαπήσει», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στα δημοσιεύματα που θέλουν τους Θεσμούς και τις Βρυξέλλες να ζητούν επιπλέον μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση ενόψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης.

Ο κ. Τσακαλώτος, αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε πως δεν έγινε καμία συζήτηση για επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και πως οι Βρυξέλλες δεν του «τράβηξαν το αυτί» και δεν ζήτησαν νέα προαπαιτούμενα ή νέα μέτρα.

Σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε σήμερα στην Ολομέλεια, και το αν οι Βρυξέλλες έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την ψήφισή του, ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι «έχουμε δείξει το νομοσχέδιο στους Θεσμούς, μπορεί να έχουν κάποιες αντιρρήσεις, θα τις δούμε, αλλά δεν μας τράβηξαν το αυτί».

Ανέφερε ακόμη ότι ούτε από τον κ. Μοσκοβισί δεν έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο και ούτε ζητήθηκε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω ούτε αυτό, ούτε κανένα άλλο.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΑΥΤΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!