Τροπολογία ΥΠΕΣ: Αναδρομικές υπερωρίες για υπαλλήλους Περιφερειών

Με τροπολογία των Υπουργείων Εσωτερικών & Οικονομικών που κατατέθηκε χθες το βράδυ, ρυθμίζεται η έναρξη ισχύος των αποφάσεων για τις υπερωρίες των υπαλλήλων Περιφερειών. Συγκεκριμένα προβλέπεται αναδρομική ισχύ για αμοιβές υπερωριακής απασχόλησης, απασχόληση κατά τις νυχτερινές ώρες και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες, για υπαλλήλους που εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες, οι οποίες συνδέονται με έκτακτες ανάγκες. Το σχετικό άρθρο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

« Ειδικά Αποφάσεις έγκρισης υπερωριακής απασχόλησης και απασχόλησης κατά τη νύχτα και τις εξαιρέσιμες ημέρες, προσωπικού των ΟΤΑ Β’ βαθμού, σε εργασίες που αφορούν έκτακτες ή μη προβλέψιμες ανάγκες αποχιονισμού, παρεμβάσεων σε πλημμυρικά φαινόμενα, εργασίες αποκατάστασης λειτουργίας φωτεινής σηματοδότησης ή ηλεκτροφωτισμού ή οδικού δικτύου, καθώς και υπηρεσίες έκτακτων ελέγχων δημόσιας υγείας ή κτηνιατρικών ελέγχων, μπορούν να ισχύουν αναδρομικά από την έναρξη του εξαμήνου του έτους το οποίο αφορούν. »

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ, ΥΠΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!