Τροπολογία –συμβασιούχοι: Μετά τις αντιδράσεις κατατίθεται άμεσα σε πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ

Σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών (σ.σ. όχι το γνωστό πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ) που θα κατατεθεί στη Βουλή είτε την Παρασκευή είτε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να συμπεριληφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η περίφημη τροπολογία για τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων.

Πρόκειται για νομοσχέδιο με  ρυθμίσεις εκκρεμών υποθέσεων πολλών υπουργείων το οποίο προγραμματιζόταν να κατατεθεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας – αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας αλλά μετά τις αντιδράσεις των συμβασιούχων μέσω της aftodioikisi.gr η κατάθεσή του επισπεύδεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κείμενο της τροπολογίας σε σχέση με αυτό που έχει ήδη δημοσιεύσει η aftodioikisi.gr είναι πιθανόν να έχει κάποιες μικρές φραστικές αλλαγές – νομοτεχνικές βελτιώσεις, προκειμένου να μην «κολλήσει» εκ νέου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΥΠ-ΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!