Το πρώτο τρίμηνο του 2019 αναλαμβάνουν οι νέοι μάνατζερ στο δημόσιο (ηχητικό)

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την τοποθέτηση Γενικών Γραμματέων, Γενικών Διευθυντών, Διοικητικών και Τομεακών γραμματέων στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτό εξήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «Αθήνα 984» και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr».

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, σημείωσε ότι ήδη έχουν αναλάβει τα καθήκοντας τους, 89 Γενικοί Διευθυντές στα υπουργεία.

Η ίδια πρόσθεσε ότι προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς η επιλογή διευθυντών και προϊσταμένων και του Ευρύτερου δημοσίου (Περιφερειών, ΝΠΔΔ, κ.α). Η κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι για τους Διοικητικούς και Τομεακούς Γραμματείς, θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Φερβρουάριο, ενώ οι διαδικασίες για τους προϊσταμένους θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο.

Βάσει του προγραμματισμού που παρουσίασε η υπουργός, γίνεται φανερό ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου χρόνου, αναλαμβάνουν οι νέοι μάνατζερ στο δημόσιο τομέα.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΠΡΩΤΟ ΤΙΜΗΝΟ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!